Your address will show here +12 34 56 78
Els Nostres Segells

La xarxa de botigues d’Artesans en Xarxa disposa de segells propis que et garanteixen la qualitat dels seus productes.

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
Informa't

IBERITA


Iberita és el nostre segell de qualitat de porc ibèric. Iberita et garanteix que estàs menjant porc ibèric criat en el camp en llibertat. Aquest gaudeix d'un creixement lent i d'una alimentació amb aliments de primera qualitat. Això li aporta un gust únic i sobretot una qualitat nutricional diferencial a la resta de porc ibèric. Tota la producció d'Iberita es realitza sota l'etiqueta de benestar animal.

MORROFI


Morrofí és el nostre segell de qualitat de porc duroc. Aquest es caracteritza per estar criat en llibertat amb un creixement lent i una alimentació amb aliments de primera qualitat. Això li aporta un gust únic i sobretot una qualitat nutricional diferencial a la resta de duroc. Tota la producció de Morrofí es realitza sota l'etiqueta de benestar animal.

CARBONERA


La Carbonera és el nostre segell de qualitat propi de vedella. Aquesta està formada de carn angus de primera qualitat. La Carbonera et garanteix que les vedelles estan criades de la manera tradicional en sistemes de producció extensius. Aquesta producció garanteix una carn més saludable, degut a la deposició d'àcids grassos d'Omega 3.

DELCAU


Delcau és el nostre segell de qualitat de conill. El conill Delcau et garanteix que el conill que estàs menjant està criat amb l'etiqueta de benestar animal. A més, tot el conill és criat dins d'Espanya. Els conills Delcau mantenen un creixement lent i una alimentació amb productes naturals en tot moment des del seu naixement per tal d'obtenir el producte més saludable.

GUIRIGALL


El Guirigall és el nostre segell de qualitat de pollastre i gall d'indi. Apostem per un producte de proximitat de creixement lent, amb una traçabilitat total i recuperant valors de la criança tradicional. Apostem per una una raça autòctona, criat i sacrificat a Catalunya, la qual alimentem sempre amb productes 100% naturals d'alta qualitat.