Artesans en Xarxa som una agrupació d’establiments que neix de la necessitat d’adaptar les botigues d’alimentació artesanals de tota la vida als nous temps.

Comerços artesanals del teu municipi ens hem agrupat  per oferir-te els nostres productes en una única compra en línia. 

Sostenibilitat

Gràcies a les vostres comandes tenim la previsió que ens permet un MALBARATAMENT ZERO, preparant i elaborant només allò que ens heu demanat.

Tracte personalitzat

Hem creat ARTI, el teu asistent personal, amb el que et comuniques DIRECTAMENT amb el botiguer/a del teu muniucipi per a resoldre qualsevol dubte i per rebre els millors consells de la mà d'un professional.

Benestar animal

No parlem només d'estar en un espai lliure que els permet dur a terme conductes propies de la seva espècie i no viure en situacions d'estrés o por; no induïm un creixement ràpid mitjançant hormones o aliments que propiciïn la retenció de líquids, sempre tenen aigua a l'abast i no es fa ús d'antibiòtics a mode preventiu nocius per la nostra salut.

Ús de materials reciclats

Utilitzem materials reciclats. Si no existeixen com és el cas de les bosses d'envasar al buit o safates que puguin soportar humitat durant moltes hores apostem per materials biodegradables i, alhora, compostables; així, no només es degraden a més velocitat que la resta de materials plàstics, sinó que, a més, el resultat de la degradació és orgànic i compostable.

Compra habitual

Facilitar-te una compra setmanal o mensual et permet comprar fresc i qualitat sense fer llargues cues a totes les teves botigues de confiança. A nosaltres ens perme't oferir-te els millors productes sense haver d'utilitzar químics nocius per a tú i els teus que allarguin la vida del producte.

Proximitat

La teva compra es realitza a diferents establiments del teu municipi oferint-te productes d'ELABORACIÓ PRÒPIA i de KM0

Targeta Client

Podràs gaudir d'avantatges exclusius; promocions personalitzades, punts acumulats per a futures comrpes, participació a sorteigs i molt més! Fes-te la nostra targeta client i descobreix tots els seus beneficis!

Compra agrupada

Realitza la compra des de casa teva a DIFERENTS ESTABLIMENTS D'ALIMENTACIÓ i la rebràs agrupada el dia que prefereixis