Your address will show here +12 34 56 78
Què t'oferim?
Amb Artesans en Xarxa podràs realitzar la compra de productes d'alimentació a botigues artesanes del teu municipi de forma totalment online amb una sola entrega.

Et volem facilitar la compra d'aliments de qualitat. Amb nosaltres obtens la comoditat de la compra en línia, l'entrega a domicili i la qualitat dels establiments artesans.
La Qualitat ens Distingeix

Targeta Client
Amb la targeta client d'Artesans en Xarxa podràs gaudir d'avantatges exclusius. Fes-te la targeta i disposaràs de descomptes especials i personaliztats. També, amb cada compra en un dels nostres establiments  acumularàs punts que podràs convertir en diners per a futures compres.
Assistent Personal
Amb Artesans en Xarxa disposaràs d'un assistent personal per a qualsevol dubte que puguis tenir. Aquest serà l'encarregat de donar-te assessorament en el procés de compra. Podràs definir les teves preferències i gustos de consum per tal de rebre un tracte personalitzat en l’elecció de cada aliment. 
Per què Artesans en Xarxa?
Segell de Qualitat

Tot establiment artesà que formi part d’artesansenxarxa ha estat validat abans pel nostre equip d’establiments. Comprar en un dels nostres establiments et garanteix la qualitat de tot allò que menges.

Botigues de Proximitat

Al realitzar la teva compra en línia, sempre estaràs comprant als diferents establiments del teu municipi. Mantenim la singularitat i independència de cada botiga, sempre sota els mateixos valors i estàndards de qualitat.

Compra Online Agrupada

Podràs realitzar la compra d’alimentació als comerços artesans del teu municipi des de casa teva i rebràs els productes el dia que prefereixis. T’oferim tota la comoditat a l’hora de fer la compra setmanal.

Tracte Personalitzat

Cada client disposarà d'un assistent personal per resoldre qualsevol dubte. El client podrà definir les seves preferències i gustos de consum, per tal de rebre un tracte personalitzat en l’elecció de cada aliment.

Sostenibilitat

Estem compromesos amb el medi ambient i és per això que treballem dia a dia per reduir l'ús d'embalatges de plàstic. Apostem per la utilització de materials reciclables. El nostre objectiu és aconseguir residu 0.

Producció a Petita Escala

Apostem per la producció i la compra a petita escala. No som partidaris de la producció en cadena, creiem en la producció controlada per tal de mantenir sempre la qualitat del producte.