Descarrega't Arti App!

Observació:
És una llista de la compra, no hi ha ni imatges ni preus. Els preus són els mateixos que hi ha vigents a cada botiga artesana, igual com si ho fessis per WhatsApp:

1. DUES MANERES D’AFEGIR PRODUCTES

a) OPCIÓ 1 – Llista de la compra
Dirigeix-te al Menú > Llista de la compra > Escriu el producte a la línia inferior de la pantalla. Quan escriguis veuràs que et sortiran els suggeriments dels teus artesans. Ex: escrivim la paraula pernil ens sortiran suggeriments relacionat amb la paraula com: dolç, salat, etc. selecciona el que vulguis i a continuació podràs afegir qualsevol detall com ara: tallat fi i/o envasat al buit. A continuació, clica el símbol “ + ” de la dreta per afegir-ho a la llista. Seguidament, caldrà especificar la quantitat i afegir les observacions que vulguis remarcar al teu artesà.

Si no trobes el producte en suggeriment, no et preocupis. El pots escriure i pujar a la llista de la mateixa manera, creant un nou article personalitzat per a tu.

Els articles pujats a la llista (com l’exemple del pernil) es mantindran amb les personalitzacions i quantitats de l’últim cop. Podràs modificar sempre que vulguis les descripcions i quantitats. 

b) OPCIÓ 2 – Productes Locals
Dirigeix-te al Menú > Productes Locals > i veuràs les famílies d’artesans actualment disponibles. Selecciona els productes que vulguis de cada artesà. Un cop tens la selecció feta, fes “clic” a la icona “Tick symbol” de dalt a la dreta i se t’afegiran a la llista de la compra. A continuació indica la quantitat i/o afegeix les observacions que vulguis remarcar al teu artesà.

Els articles afegits a la llista es mantindran amb les personalitzacions i quantitats de l’últim cop. Podràs modificar sempre que vulguis les descripcions, quantitats i observacions.

 2. AFEGIR OBSERVACIONS

Des de la llista de la compra, prem la icona “llibreta” al costat de cada família artesana per a fer qualsevol comentari o suggeriment a l’artesà. Ex. Pep, per la propera setmana tinc un dinar de compromís, què em proposes? 

3. ENVIAR LA COMANDA

Un cop tinguis la llista completada, cal enviar-la per començar a preparar-la. Per a fer-ho, prem la icona de l’ “avió de paper” i escull la opció d’entrega. A continuació et sortirà el resum de la teva llista de compra, i si és correcte, confirma la comanda i prem Enviar. Seguidament rebràs al teu correu electrònic la confirmació amb el resum de comanda.

Com fer el pagament

COM REBS LA COMPRA
Segons la opció d’entrega escollida, rebràs la teva compra agrupada amb els tiquets de cada artesà, on veuràs la descripció dels productes, unitats, pes i preu