Coneix les nostres botigues 

Xarcuteria Muntal

La xarcuteria Muntal neix l'any 1960, quan en Ramón i la Mercè van decidir obrir una petita botiga.Des d'aquell dia, el poble de Taradell compte amb una xarcuteria artesana de primera qualitat, on els dos propietaris que havien vist sempre fer embotits a la casa on van néixer, van aplicar tot el que havien après per seleccionar els millors embotits tradicionals: La botifarra, la llonganissa, el fuet, la somaia, els bulls, la catalana i molts altres productes.... que van ser molt ben rebuts per la gent del poble. L'any 2007, en Ramòn i la Mercè van traspassar la botiga al seu fill, en David Muntal. Volia seguir oferint als clients tota la seva varietat d'embotits sense canviar la manera d'elaborar que caracteritza a la Xarcuteria Muntal. Tenint en compte que el més important de tot és garantir el millor servei i seguir oferint els embotits lliures d'aromes artificials, colorants, i conservants. Només així, es conserva tot el sabor i la textura de CADA un dels productes elaborats. Així és, com després de molts anys, la Xarcuteria Muntal ha canviat la seva imatge exterior tot conservant les arrels de pagès, arrels que tant ens defineixen i que ens permet en oferir-vos un dels millors serveis en el camp de l'alimentació artesana.

Informació de la nostra botiga:

  • Direcció: C/ de Sant Sebastià, 75 (Taradell)
  • Telèfon: 938 80 03 077
  • Horari: De Dilluns a Divendres:8,30 a 14,00 / 16,30 a 20,00
  • Dissabte:8,00 a 14,00 / 17 a 20,00
  • www.xarcuteriamuntal.cat
Vols aconseguir un 10% de descompte en la primera compra i conèixer tots els avantatges que et podem oferir? Informa't en el nostre web!
Artesansenxarxa és una nova manera d'entendre el petit comerç! Descobreix-ho! Visita la nostra xarxa de botigues!
Estem molt contents!! Inaugurem web corporativa d'@artesansenxarxa! Mil aventures gastronòmiques t'esperen!!! Entra-hi!!
Follow artesansenxarxa on Twitter

Si continua navegant o premeu acceptar considerarem que accepta tot el seu ús. POLÍTICA DE COOKIES