Coneix les nostres botigues 

CAN SELLÉS

Establiment familiar situat al centre de Cabrils, compta amb 68 anys d’experiència en el sector i ens distingim pels nostres productes de qualitat i elaboració pròpia. En són exemple les botifarres, els fuets, els canelons i els plats cuinats al moment. Seguim un procés artesà introduint-hi innovacions tècniques. Entre els nostres productes també s’inclouen els sense gluten, així com menús entre setmana i cap de setmana.

A més, cal destacar el tracte amable i proper que tenim amb el client, fent de la carnisseria un lloc acollidor. Ja fa més de 35 anys que Can Sellés forma part del comerç del poble. L'any 1946, el seu avi, en Pere Font i Moles, ramader de l'Esquirol, a la comarca d'Osona, va obrir una carnisseria per la seva filla Dolors on venien productes del bestiar propi. L’any 1973 varen arribar a Cabrils i van establir el seu negoci En l'actualitat, Joan Sellés i Font,(mestre artesà) és al cap del negoci familiar, al carrer Emília Carles, al mateix davant de l'Ajuntament..

  • Direcció: C/ Emilia Carles ,7 (Cabrils)
  • Telefon: 937 53 18 06
  • Web: www.selles.cat
Vols aconseguir un 10% de descompte en la primera compra i conèixer tots els avantatges que et podem oferir? Informa't en el nostre web!
Artesansenxarxa és una nova manera d'entendre el petit comerç! Descobreix-ho! Visita la nostra xarxa de botigues!
Estem molt contents!! Inaugurem web corporativa d'@artesansenxarxa! Mil aventures gastronòmiques t'esperen!!! Entra-hi!!
Follow artesansenxarxa on Twitter

Si continua navegant o premeu acceptar considerarem que accepta tot el seu ús. POLÍTICA DE COOKIES