Coneix les nostres botigues 

Boher

Empresa familiar fundada a l’any 1969 a Premià de Mar. Ens instal·lem a Vilassar de Mar, l’any 1974 amb motiu de la inauguració del Mercat Municipal. Des de el primer dia em gaudit de la confiança del públic, que ens ha animat a renovar les instal·lacions en diferents etapes. Des de finals de 2013 estem al Nou Mercat Municipal, en el qual, disposem d’unes modernes instal·lacions: *Botiga, per poder atendre millor els nostres clients oferint un ampli horari de servei. *Obrador, per l’elaboració dels nostres embotits artesans. *Cuina, per preparar els nostres plats cuinats al moment. Som, un equip de professionals amb molts anys d’experiència, que posem al servei dels nostres clients, esperant poder continuar gaudint de la seva confiança com fins ara.

  • Adreça:
    C/ Narcís Monturiol- Nº 48
    08340-Vilassar de Mar (BCN)
  • Telèfon: 93-759 28 85
  • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Web: carnsboher.cat
Vols aconseguir un 10% de descompte en la primera compra i conèixer tots els avantatges que et podem oferir? Informa't en el nostre web!
Artesansenxarxa és una nova manera d'entendre el petit comerç! Descobreix-ho! Visita la nostra xarxa de botigues!
Estem molt contents!! Inaugurem web corporativa d'@artesansenxarxa! Mil aventures gastronòmiques t'esperen!!! Entra-hi!!
Follow artesansenxarxa on Twitter

Si continua navegant o premeu acceptar considerarem que accepta tot el seu ús. POLÍTICA DE COOKIES